Thursday, December 5, 2013

Бод по бод

Напоследък, освен в рисуването на муцунки, намирам спокойствие и в шиенето- шевовете ми все още са малко несръчни (особено по моите високи стандарти), но пък идеи не ми липсват.Филцът се оказа доста благодатен за използване материал, а освен това лесно се лепят всякакви нещица за декорация.За сега правя фибички, с които затрупвам племенницата на приятеля ми, както и брошки, които раздавам на близките си, но е истинско удоволствие.Пробвах се и в шиенето на еко-торби, но се оказа повече натоварване, отколкото обратното :)
А какво разтоварва вас?

7 comments:

 1. Много са красиви! Това определено е едно чудесно хоби. Преди и аз се занимавах, но сега все не намирам време. Продължавай в същия дух!! :))

  ReplyDelete
 2. Аз съм късметлийка, че професията ми е също хоби и мога да се развивам на където ми щукне :) Надявам се да имаш време отново да твориш красиви неща!

  ReplyDelete
 3. Прекрасни неща!!! Вдъхнови ме :)

  ReplyDelete
 4. Наистина много красиво :)

  ReplyDelete
 5. всички са брутални, но лисичката ми е фаворитка. it's awdorable : 3

  ReplyDelete
 6. О, какви сладки текстилни муцунки си направила!
  Може ли един въпрос: На каква хартия рисуваш с акварела? На мен колкото и да ми е приятен тинторетото, ако се опитвам да правя нещо отвъд натюрморти и пейзажчета ме затруднява леко..

  ReplyDelete