Thursday, December 5, 2013

Бод по бод

Напоследък, освен в рисуването на муцунки, намирам спокойствие и в шиенето- шевовете ми все още са малко несръчни (особено по моите високи стандарти), но пък идеи не ми липсват.Филцът се оказа доста благодатен за използване материал, а освен това лесно се лепят всякакви нещица за декорация.За сега правя фибички, с които затрупвам племенницата на приятеля ми, както и брошки, които раздавам на близките си, но е истинско удоволствие.Пробвах се и в шиенето на еко-торби, но се оказа повече натоварване, отколкото обратното :)
А какво разтоварва вас?









7 comments:

  1. Много са красиви! Това определено е едно чудесно хоби. Преди и аз се занимавах, но сега все не намирам време. Продължавай в същия дух!! :))

    ReplyDelete
  2. Аз съм късметлийка, че професията ми е също хоби и мога да се развивам на където ми щукне :) Надявам се да имаш време отново да твориш красиви неща!

    ReplyDelete
  3. Прекрасни неща!!! Вдъхнови ме :)

    ReplyDelete
  4. Наистина много красиво :)

    ReplyDelete
  5. всички са брутални, но лисичката ми е фаворитка. it's awdorable : 3

    ReplyDelete
  6. О, какви сладки текстилни муцунки си направила!
    Може ли един въпрос: На каква хартия рисуваш с акварела? На мен колкото и да ми е приятен тинторетото, ако се опитвам да правя нещо отвъд натюрморти и пейзажчета ме затруднява леко..

    ReplyDelete