Тази седмица, след като прекарахме Събота и Неделя в цъфтящите Орешак и Баба Стана, завръщането в града беше по-мъчно от всякога, но и тук, и тук всичко расте, трепти, подсвирква си и се приготвя да се появи в пълен блясък. Днес научих важен урок за приоритетите и сега вдишвам дълбоко, подготвям почвата в главата си и посявам едно убеждение. Утре сутрин ще стана в 6, ще слушам първите славеи докато приготвям закуската, ще мисля за това убеждение и за другите си, вече покълващи и ще благодаря за пролетта навън и в мен.Започва се. Колелото се върти.
Thursday, February 25, 2016
Започва се.
Тази седмица, след като прекарахме Събота и Неделя в цъфтящите Орешак и Баба Стана, завръщането в града беше по-мъчно от всякога, но и тук, и тук всичко расте, трепти, подсвирква си и се приготвя да се появи в пълен блясък. Днес научих важен урок за приоритетите и сега вдишвам дълбоко, подготвям почвата в главата си и посявам едно убеждение. Утре сутрин ще стана в 6, ще слушам първите славеи докато приготвям закуската, ще мисля за това убеждение и за другите си, вече покълващи и ще благодаря за пролетта навън и в мен.Започва се. Колелото се върти.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Ах, пролет... Винаги е била за мен най-щастливото време от годината и я чакам с нетърпение всеки път! Ще пробвам и рецептата, понеже обожавам коприва :)
ReplyDeleteИ за мен, и за мен! Всичкото събуждане и цъфване- обожавам го :)
ReplyDeleteЕх, че хубав текст! Благодаря! Ммм... и аз чакам с нетърпение пролетта, толкова много!
ReplyDelete