Ноември стана още по-студен и безмилостен. Търпя го едва едва, а зимата тепърва ще праща ледени тръпки по гърба ми. Признавам си, макар, че съм зимно бебе, си падам по Райчо и лятото. Хубавото е, че в дългите, мрачни вечери има време за хубави книги и Тикви Фамозки. А и студът предразполага към гушкане.
Тиква Фамозка- половин тиква, нарязана на кубчета,
канела,
бучка масло,
кафява захар колкото душа сака,
два пръста вода в тавичката,
стафиди към края на печенето
Уникална книга, дано да я преведат на Български.Горещо я препоръчвам, особено на дамите.
И туй то :)
hi dear! great post! just followed you on gfc! hope you can visit mine and follow me too! kisses!
ReplyDeletewww.fashionizein.com
" А и студът предразполага към гушкане." хихи! Супер проста и хубава рецепта, мисля да пробвам. Благодаря :) Липсват ми постовете и снимките ти за всеки сезон... Пиши колкото се може по-често и повече :)))
ReplyDeleteБлагодаря ти, мила! Опитвам се да снимам и поствам колкото може по-често, но все не ми остава време и такива баналности :) Скоро пак, обещавам!
Delete